Grus

Grus i Kolding, Fredericia og omegn

Grundlæggende er grus en blanding af småsten og sand, men der findes mange forskellige former for grus, og der er stor forskel på stenene alt efter hvilket område, man henter det i. Hos Vognmand Anders Bennedsen kan du få leveret og transporteret grus, og vi henter det typisk i området fra Holstebro til Syd for Aarhus og ned mod grænsen.

De forskellige slags grus har forskellig grovhed, og alt efter din specifikke opgave, er der helt sikkert noget grus, der er bedre end andet, og det står vi selvfølgelig klar til at vejlede om.

Hos Vognmand Anders Bennedsen leverer vi alle typer af grus. Vi sætter altid en ære i at gøre tingene ordenligt, og vi fokuserer især på, at kvaliteten altid er i orden på det grus og sand, som vi leverer til vores kunder. Vi afleverer hvert enkelt læs til den aftalte tid, så du har det, når du skal bruge det.

Levering af grus til alle typer af erhverv

Vi leverer grus til alle virksomheder – både store som små. Hovedsagligt transporterer vi og leverer til landbrug, store og små entreprenør virksomheder og selvfølgelig også til beton og asfalt industrien. Vi har en del faste kunder, som vi har længerevarende samarbejde med. Her er det for os en selvfølge, at du med os som samarbejdspartner kan regne med en professionel og ansvarlig håndtering og transport af dit grus. Vi står samtidig også altid klar til at levere enkelte læs til mindre virksomheder, og uanset hvad, du har brug for, står vi klar med råd og vejledning, så du kan få den helt rigtige form for grus.

Kontakt Vognmand Anders Bennedsen i dag

Er du i tvivl om, om det er sand eller grus, der passer bedst til det projekt, du står overfor? Eller er du i tvivl om hvilken type? Vi har mange års erfaring og ekspertise på området, og vi står altid klar med vejledning. Du er velkommen til at ringe på tlf.: 40 19 31 13 eller sende en mail på vognmand@andersbennedsen.dk. Vores virksomhed er beliggende i Vejen, og vi leverer derfor især i det omkringliggende område samt Kolding og Fredericia, men vi kører for kunder i hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte os.