Sand

Alle typer af sand i Kolding, Fredericia, Vejen

Sand kan være meget forskelligt, og det bruges til mange forskellige formål. Hos Vognmand Anders Bennedsen kan vi hjælpe dig med at finde det rette sand til dit behov, og vi har de fleste typer af sand, herunder:

  • Vasket sand
  • Almindeligt sand
  • Kosand, som bruges i landbruget som underlag til kvæg.

Sandet kommer fra grusgrave i Midt- og Sydjylland, og vi har mange års erfaring med transporten fra regionens grusgrave og ud til kunderne.

Vasket sand

Vasket sand også kaldet Kl.e beton er en vigtig ressource inden for bygge- og anlægsindustrien og spiller en afgørende rolle i en række konstruktioner og projekter. Vasket sand er blevet behandlet for at fjerne urenheder og partikler, hvilket resulterer i et rent og ensartet produkt, der er ideelt til forskellige formål.

Den primære anvendelse af vasket sand er i betonproduktion. Den rene og jævne konsistens af vasket sand gør det til en ideel ingrediens i betonblandinger, hvor kvaliteten af materialerne er afgørende for holdbarheden og styrken af den færdige struktur. Det bruges også i mørtelproduktion og andre bygningsmaterialer, hvor ensartethed og renhed er afgørende.

Afhentning & levering af sand til store og små virksomheder

Vi servicerer både store og små virksomheder – især indenfor landbrug, store og små entreprenører samt asfalt og beton industrien. Vi har både faste aftaler med kunder, men leverer også enkelte læs til mindre virksomheder. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe og vejlede nye kunder, og som kunde hos os, kan du altid forvente en høj kvalitet, levering og afhentning til tiden og en stor fleksibilitet for at matche dine behov. Husk at vi naturligvis også udfører klassisk vognmandsarbejde, ligesom vi for nylig er blevet forhandler af knust asfalt, samt kan levere grus i høj kvalitet.

Miljøvenlig vognmand

Som vognmand bruger vi mange timer på vejene, og vi er bevidste om, at det påvirker miljøet. Den påvirkning ønsker vi at gøre mindre, og det gør vi blandt andet ved at have mere miljørigtige lastbiler, som kører længere på literen. Når du vælger du os, vælger du derfor en vognmand, som går op i at passe på miljøet. Derfor er der lavet et grønt regnskab for virksomheden, så alle kan se, hvordan vi arbejder med at sænke miljøpåvirkningen. Hos os kan du også få leveret grus.

stor bunke sand

Kontakt os i dag

Har du brug for sand, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 40 19 31 13 eller send en mail på vognmand@andersbennedsen.dk. Vi er beliggende i Vejen og leverer ofte sand til kunder i området omkring Kolding, Fredericia, Ribe og Varde, men vi kører for kunder i hele Danmark.