Kosand

Miljørigtigt kosand af høj kvalitet

Kosand er med god grund blevet en populær erstatning for f.eks. halm og gummimadrasser. Det er både behageligt og praktisk for køerne. Hos Vognmand Anders Bennedsen leverer vi kosand i god kvalitet til landbruget. Med adresse i Vejen er vi en fornuftig samarbejdspartner, hvis du er landmand i f.eks. Fredericia og Kolding og har brug for kosand. Husk at vi også er leverandør af ganske almindeligt sand, ligesom vi som noget nyt forhandler knust asfalt. Derudover udfører vi naturligvis også almindelige opgaver som vognmand

Mange fordele

Vi leverer sand i størrelsen 0,1 millimeter. Det giver flere fordele og sikrer, at køernes velbefindende er optimal. Med den rigtige kornstørrelse bliver lejet blødt og komfortabelt, det reducerer hudafskrabninger og skader på kvægets yvere. Herudover indeholder sandet færre bakterier end f.eks. halm. Udgifterne til dyrlægen formindskes således også ved benyttelsen af kosand. Vi leverer sand, som I ønsker det. 

Salg af kosand i Fredericia og Kolding

Troværdig samarbejdspartner

Vognmand Anders Bennedsen bestræber sig altid på at være den bedst mulige samarbejdspartner. Dette sker gennem høj kvalitet, god service og god dialog med vores kunder. Vi kommer altid til tiden og overholder vores aftaler angående leveringstidspunkt. Derudover sætter vi os altid godt ind i vores kunders ønsker og behov, så det sikres, at der ikke opstår misforståelser undervejs. På din måde leverer vi altid lige præcis det, du forventer og ønsker. Således kan du altid regne med os, hvilket nu engang er grundstenen i et velfungerende samarbejde.

Kontakt os 

Vi er fleksible i forhold til jeres ønsker. Kontakt os i dag – så finder vi en løsning. Vi kan kontaktes på tlf. 40 19 31 13 eller på mail: vogmand@bennedsen.dk.