Knust asfalt

Levering af knust asfalt i Kolding, Fredericia og omegn

Skal du bruge knust asfalt? Vi har i mere end 30 år transporteret sten, sand, jord og grus. Igennem de seneste par år er vi begyndt at transportere granit, og som noget helt nyt i virksomheden er vi begyndt at forhandle knust asfalt. Vi opererer særligt i vores lokalområde, hvor vi forhandler knust asfalt i Kolding og Fredericia, men vi har kunder i hele landet.

Hos vognmand Anders Bennedsen vægter vi miljøet højt. Vi er en af de første vognmandsvirksomheder, som har formået at udarbejde et grønt regnskab og har, i forlængelse af det, udskiftet en af vores lastvogne med en nyere og CO2 reducerende transportvogn. 

Husk at vi også forhandler både almindeligt sand og kosand af høj kvalitet.

 

Knust asfalt i Kolding og Fredericia

Vi arbejder for miljøvenlige asfalterede veje

For os er miljøet ligeså vigtigt som veludført arbejde. Vi har som firma nogle helt konkrete værdier, som består i, at vi ankommer som aftalt, og at kunden sikres effektivt arbejde af høj kvalitet. Vi ønsker at udvikle et stærkt bånd med kunden som samarbejdspartner, via vores fleksibilitet, hvori vi udvikler en løsning, som passer kunden bedst. 

Vi har mange års erfaring  med blandt andet transport af sand fra regionens grusgrave, og vi er stolte over nu at kunne tilbyde knust asfalt. På vores hjemmeside kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og du kan altid ringe på 40 19 31 13 for et godt tilbud!

 

Skal du bruge knust asfalt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi står altid klar til at hjælpe dig og giver gerne et uforpligtende tilbud, eksempelvis på knust asfalt, men selvfølgelig også på almindelige vognmandsopgaver.