Knust asfalt

Knust asfalt

 

Miljørigtig knust asfalt

Hos vognmand Anders Bennedsen vægter vi miljøet højt. Vi er en af de første vognmandsvirksomheder, som har formået at udarbejde et grønt regnskab, og har i forlængelse af det, udskiftet en af vores lastvogne med en nyere og CO2 reducerende transportvogn. 

Vi har i mere end 30 år transporteret sten, sand, jord og grus. Igennem de seneste par år er vi begyndt at transportere granit, og som noget helt nyt i virksomheden, er vi begyndt at forhandle knust asfalt.

Vi arbejder for miljøvenlige asfalterede veje

For os er miljøet ligeså vigtigt, som veludført arbejde. Vi har som firma nogle helt konkrete værdier, som består i, at vi ankommer som aftalt, kunden sikres effektivt arbejde af høj kvalitet. Vi ønsker at udvikle et stærkt bånd med kunden, som samarbejdspartner, via vores fleksibilitet, hvori vi udvikler en løsning, som passer kunden bedst. 

Vi har mange års erfaring i Næstved og region Sydsjælland, med blandt andet transport af sand fra regionens grusgrave, og vi er stolte over nu, at kunne tilbyde knust asfalt. På vor hjemmeside kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og du kan altid ringe på 40 19 31 13 for et godt tilbud!